Sälj de teknikprylar du inte använder

I takt med teknikutvecklingen köps det prylar som aldrig förr. Eftersom det hinner hända så mycket på kort tid blir det också angeläget att uppgradera sig med jämna mellanrum. Det kan handla om att skaffa en ny TV, mobil, dator eller liknande. I samband med att vi köper oss nya versioner av våra favoritprylar så blir det oundvikligen många mackapärer över, som dessvärre ofta hamnar i en låda eller i värsta fall slängs – trots att de fortfarande går att använda. Det här är jättetråkigt, eftersom de kunde ha kommit någon annan person till nytta. Genom att sälja din gamla Ipad, dator eller annan teknisk utrustning gör du dessutom miljön en tjänst genom återanvändning.

Tjäna pengar på det du inte längre behöver

Varför inte konvertera dina gamla tekniska prylar till pengar istället för att de ska ligga hemma i förrådet? Idag finns alla möjligheter att tjäna en extra hacka samtidigt som du med gott miljösamvete kan låta någon annan få glädje av prylarna. Har du en eller annan Apple-produkt som ligger oanvänd ska du absolut vända dig till mResell, som specialiserat sig på att köpa upp begagnade Iphones, Ipads, Mac-datorer med mera för att göra iordning dem och sedan sälja vidare.

Du har inget att förlora; du fyller i ett enkelt formulär på webbsidan och får sedan en offert – naturligtvis helt gratis. Som nästa steg får du hem en förbetald frakthandling, skickar in din enhet och får sedan dina pengar inom några få vardagar. Snabbt, enkelt och miljövänligt! Självklart rensas din gamla enhet fullständigt från data, så att inget personligt finns kvar.

Related Posts

ezy