Ny teknik kan spara tid

Shinigami eyes är ett tillägg som du enkelt kan ladda ner på din dator eller telefon. Genom att färglägga texten av journalister med åsikter som du inte gillar kan verktyget hjälpa dig att spara tid. Om du t. ex. är transaktivist vill du säkert undvika feminister som är transfoba när du går på en fest. Nu kan du göra detta när du läser material online. Det finns många underavdelningar i feminismen och en falang är motståndare till transsexuella och tror att det finns ett biologiskt kön. Som transaktivist kan du genom att lägga till Shinigami eyes på Google hoppa över och slippa läsa en viss skribent. Genom att journalisten flaggas av Shinigami eyes så slipper du lägga ner tid på att sätta dig in i vad meningsmotståndaren anser, eftersom tjänsten redan kartlagt vad journalisten står för.

Omgiven av idioter

Detta imponerande tekniska verktyg hjälper dig att ta kontrollen. Du bygger en ny hälsosam mediediet och kommer att växa intellektuellt och bli mer självsäker och trygg i dig själv.

Alla vet väl hur obehagligt det kan vara att äta en bit kyckling som blivit för gammal? Det kan leda till ett illamående som varar i flera dagar. Vem skulle inte vilja att kycklingen kunde blinka rött när bäst före datumet har passerats?

Att läsa artiklar skrivna av någon illasinnad journalist kan påverka din nattsömn och ditt välbefinnande. Med hjälp av detta nya verktyg kan du slippa kontakt med allt tankestoff som du finner främmande.

Frihet i mångfaldens tid

Men är det inte bra att det finns en diversifierad press, tycker en del? I en bananrepublik slipper man välja mellan olika ståndpunkter eftersom den enda som får uttrycka sina åsikter är diktatorn? Detta är vanligt i länder som Irak, Syrien och Venezuela även om skräckexempel som Albanien upphört att existera. Mot detta synsätt kan invändas att detta tillägg inte är någon underground-företeelse. Shinigami eyes stöds av såväl Chrome, Facebook, Google och Wikipedia.

Related Posts

ezy